Lordi, im więcej w życiu próbujesz tym bogatszy wewnetrznie się stajesz...
Nie papierek a umiejetnosci i wiedza sa w życiu najwazniejsze.
Nie chciałabym teraz tak jak większosć moich znajomych zajmować sie ciągle tym samym np pracowac w jakimś biurze, po pracy wracac do domu, za rok urodzić dzieciaka, mieszkać z narzeczonym i miec sfajczone, nudne zycie: praca, dom, dziecko, mąż...
wymagam od zycia czegos wiecej, chce cos przezyc, kto wie jesli za rok nie dostane sie na wymarzony kierunek moze wyjadę do holandii...? albo gdzieś ...
może znajdę kolejną pasje...
a tak na marginesie ludzie też czesto się dziwią jak moge Słuchać rownoczesnie: metalu, rocka, bluesa, reggae, muzy klasycznej, folku, grungeu...jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:30
Vampire napisał/a:
Nie papierek a umiejetnosci i wiedza sa w życiu najwazniejsze.
Jak będziesz skakała, to nigdy nie naczuczysz się niczego, tak pożądnie. A drogę kształcenia, to obiera się już w liceum...
Vampire napisał/a:
Nie chciałabym teraz tak jak większosć moich znajomych zajmować sie ciągle tym samym np pracowac w jakimś biurze, po pracy wracac do domu, za rok urodzić dzieciaka, mieszkać z narzeczonym i miec sfajczone, nudne zycie: praca, dom, dziecko, mąż...
A może wolisz bardziej rozrywkowe życie? Na przykład: impreza, alfons, klient, śmietnik...
Lordi, widze, ze Tobie sie chyba cos w zyciu nie udaje, jakis powod Twojej zlosliwosci być musi!
Otóż ...ja w LO wiedzialam co chcę robić i to robiłam cały czas oscyluję wokol artystycznych kierunków, ba! nawet w przedszkolu już wiedziałam ze chce robic coś w temacie artystycznym....
I nie prawdą jest , że: cyt: Jak będziesz skakała, to nigdy nie naczuczysz się niczego, tak pożądnie.- ja umiem poządnie grać na gitarze, umiem pożadnie angielski i niemiecki, śpiewać w miarę pożadnie umiem, no i kilka osob twierdzi, że fajnie mi wychodzi szkic węglem
jest dużo rzeczy ktorych nauczylam się robic w miare db, dzieki temu wlasnie, ze tak "skakalam"
tak bym byla db w jednym temacie. a po co? można być w kilku
oczywiscie Lordi, nie każdy sobie tak sprawnie poradzi jak ja, niektorych moze by przerosło to wszystko (wiesz, to chyba od inteligencji, łatwości przyswajania itp rzeczy zalezy )ale mi sie udało wyciągnąć wiele z każdej mojej pasji
Ostatnio zmieniony przez Vampire Sro Lip 28, 2010 00:35, w całości zmieniany 1 raz
p.s. cyt A może wolisz bardziej rozrywkowe życie? Na przykład: impreza, alfons, klient, śmietnik...- to było zenujące alre każdy człowiek swoja wypowiedzią pokazuje na jakim poziomie jest i KIM jest wspołczuje
Ciekawe ile masz lat, kolego... bo zaczynam sie zastanawiać czy rozmawiam z człowiekiem pełnoletnim
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 10:48
Vampire napisał/a:
tak bym byla db w jednym temacie. a po co? można być w kilku
A tak, to nie jesteś w żadnym... Oczywiście, Ty tego nie potrafisz zaakceptować i będziesz przeceniać swoje umiejętności.
Daj znać, jak coś osiągniesz...
Nie chodzi mi o to, że nie można robić różnych rzeczy, ale o to, że trzeba mieć jakieś zabezpieczenie. Bo ja zawsze wiedziałem, że chcę być informatykiem, programistą i kształciłem się w tym kierunku, a to nie wykluczyło moich pozostałych zainteresowań - i tak, wydałem tomik poetycki, a teraz piszę skecze które będą jesienią w TV. Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że trzeba mieć jakąś 'deskę', stabilną drogę alternatywną, bo nie można być jedynie 'artystą'...
Vampire napisał/a:
alre każdy człowiek swoja wypowiedzią pokazuje na jakim poziomie jest i KIM jest wspołczuje
Ciekawe ile masz lat, kolego... bo zaczynam sie zastanawiać czy rozmawiam z człowiekiem pełnoletnim
mój drogi, ja nie przeceniam swoich umiejętnosci tylko najwidoczniej moi pracodawcy, kumple z zespolu i rezyserzy Ale zapomniałam ,że ty jestes od nas wszystkich mądrzejszy
Haha! ciekawa dyskusja!
Witajcie po wakacjach kochane robaczki! Witaj wampirku-poznanska pyrko ja tez z Poznania, moje kochane miasto niedawno odwiedzilam, urodzilam sie tam i mieszkalam ponad 20 latek. I bardzo chetnie tam wracam choc niestety 2 razy w roku.
Jestes interesujaca osoba,sadze,ze po jakims czasie odnajdziesz to co Cie pochlania i fascynuje i to bedzie Twoja praca-pasja. Wtedy nigdy nie pomyslisz idac do pracy :"o nie kur..,znowu..." itp.
Z jakich okolic jestes.
Puss puss dla Lordi & Diddek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum