HIM Forum, Forum HIM - www.forum.himpage.pl - nowa płyta: Venus Doom, singiel: Kiss of dawn, HIM Strona Główna HIM Forum, Forum HIM - www.forum.himpage.pl - nowa płyta: Venus Doom, singiel: Kiss of dawn, HIM
Forum fanów grupy HIM. Zapraszamy do dyskusji!

Portfelo.pl - Twój portfel elektroniczny - Zestawienie kredytów z oferty banków!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
witaaam!! :)
Autor Wiadomość
Vampire

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 10:50   

Lordi, im więcej w życiu próbujesz tym bogatszy wewnetrznie się stajesz...
Nie papierek a umiejetnosci i wiedza sa w życiu najwazniejsze.
Nie chciałabym teraz tak jak większosć moich znajomych zajmować sie ciągle tym samym np pracowac w jakimś biurze, po pracy wracac do domu, za rok urodzić dzieciaka, mieszkać z narzeczonym i miec sfajczone, nudne zycie: praca, dom, dziecko, mąż...
wymagam od zycia czegos wiecej, chce cos przezyc, kto wie jesli za rok nie dostane sie na wymarzony kierunek moze wyjadę do holandii...? albo gdzieś ...
może znajdę kolejną pasje...

a tak na marginesie ludzie też czesto się dziwią jak moge Słuchać rownoczesnie: metalu, rocka, bluesa, reggae, muzy klasycznej, folku, grungeu...jakie jest Wasze zdanie na ten temat? :mrgreen:

@ diddek : NO, HELOŁ :wink:

Lordi
Moderator

Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:30   

Vampire napisał/a:
Nie papierek a umiejetnosci i wiedza sa w życiu najwazniejsze.

Jak będziesz skakała, to nigdy nie naczuczysz się niczego, tak pożądnie. A drogę kształcenia, to obiera się już w liceum...

Vampire napisał/a:
Nie chciałabym teraz tak jak większosć moich znajomych zajmować sie ciągle tym samym np pracowac w jakimś biurze, po pracy wracac do domu, za rok urodzić dzieciaka, mieszkać z narzeczonym i miec sfajczone, nudne zycie: praca, dom, dziecko, mąż...

A może wolisz bardziej rozrywkowe życie? Na przykład: impreza, alfons, klient, śmietnik...

"Fat bottomed girls,
You make the rockin' world go round."

www.himpage.pl | www.forum.himpage.pl | www.ogrodki.eu | www.mapaserwisu.pl | www.portfelo.pl
www.banki.mazowsze.pl | kredyt.sklep.pl | kredyt.shop.pl | kryzys-ekonomiczny.pl | kryzys-godpodarczy.pl

Vampire

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 00:32   

Lordi, widze, ze Tobie sie chyba cos w zyciu nie udaje, jakis powod Twojej zlosliwosci być musi! :)
Otóż ...ja w LO wiedzialam co chcę robić i to robiłam :) cały czas oscyluję wokol artystycznych kierunków, ba! nawet w przedszkolu już wiedziałam ze chce robic coś w temacie artystycznym....
I nie prawdą jest , że: cyt: Jak będziesz skakała, to nigdy nie naczuczysz się niczego, tak pożądnie.- ja umiem poządnie grać na gitarze, umiem pożadnie angielski i niemiecki, śpiewać w miarę pożadnie umiem, no i kilka osob twierdzi, że fajnie mi wychodzi szkic węglem :grin:
jest dużo rzeczy ktorych nauczylam się robic w miare db, dzieki temu wlasnie, ze tak "skakalam" ;)
tak bym byla db w jednym temacie. a po co? można być w kilku ;)
oczywiscie Lordi, nie każdy sobie tak sprawnie poradzi jak ja, niektorych moze by przerosło to wszystko (wiesz, to chyba od inteligencji, łatwości przyswajania itp rzeczy zalezy ;) )ale mi sie udało wyciągnąć wiele z każdej mojej pasji :)
Ostatnio zmieniony przez Vampire Sro Lip 28, 2010 00:35, w całości zmieniany 1 raz  

Vampire

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 00:34   

p.s. cyt A może wolisz bardziej rozrywkowe życie? Na przykład: impreza, alfons, klient, śmietnik...- to było zenujące ;) alre każdy człowiek swoja wypowiedzią pokazuje na jakim poziomie jest i KIM jest ;) wspołczuje :D
Ciekawe ile masz lat, kolego... bo zaczynam sie zastanawiać czy rozmawiam z człowiekiem pełnoletnim ;)

Lordi
Moderator

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 10:48   

Vampire napisał/a:
tak bym byla db w jednym temacie. a po co? można być w kilku

A tak, to nie jesteś w żadnym... Oczywiście, Ty tego nie potrafisz zaakceptować i będziesz przeceniać swoje umiejętności.
Daj znać, jak coś osiągniesz...

Nie chodzi mi o to, że nie można robić różnych rzeczy, ale o to, że trzeba mieć jakieś zabezpieczenie. Bo ja zawsze wiedziałem, że chcę być informatykiem, programistą i kształciłem się w tym kierunku, a to nie wykluczyło moich pozostałych zainteresowań - i tak, wydałem tomik poetycki, a teraz piszę skecze które będą jesienią w TV. Chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że trzeba mieć jakąś 'deskę', stabilną drogę alternatywną, bo nie można być jedynie 'artystą'...

Vampire napisał/a:
alre każdy człowiek swoja wypowiedzią pokazuje na jakim poziomie jest i KIM jest wspołczuje
Ciekawe ile masz lat, kolego... bo zaczynam sie zastanawiać czy rozmawiam z człowiekiem pełnoletnim

I z merytorycznej dyskusji robi się flaming...

"Fat bottomed girls,

Vampire

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 11:12   

mój drogi, ja nie przeceniam swoich umiejętnosci tylko najwidoczniej moi pracodawcy, kumple z zespolu i rezyserzy :D Ale zapomniałam ,że ty jestes od nas wszystkich mądrzejszy :)

www.himpage.pl
Lordi
Moderator

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 11:59   

Vampire napisał/a:
Ale zapomniałam ,że ty jestes od nas wszystkich mądrzejszy

właśnie

"Fat bottomed girls,

ashia

Wysłany: Sob Lip 31, 2010 23:41   

Haha! ciekawa dyskusja!
Witajcie po wakacjach kochane robaczki! Witaj wampirku-poznanska pyrko :cool: ja tez z Poznania, moje kochane miasto niedawno odwiedzilam, urodzilam sie tam i mieszkalam ponad 20 latek. I bardzo chetnie tam wracam choc niestety 2 razy w roku.
Jestes interesujaca osoba,sadze,ze po jakims czasie odnajdziesz to co Cie pochlania i fascynuje i to bedzie Twoja praca-pasja. Wtedy nigdy nie pomyslisz idac do pracy :"o nie kur..,znowu..." itp.
Z jakich okolic jestes.
Puss puss dla Lordi & Diddek :mrgreen:

Lordi
Moderator

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:31   

O, faktycznie, nie było Cię!

"Fat bottomed girls,

Vampire

Wysłany: Nie Sie 01, 2010 23:23   

jestem z rataj :p
a Ty?
dzięki, fajnie, ze tak o mnie sobie pomyślałaś ;)

Odpowiedz do tematu