Wysłany: Czw Cze 24, 2010 19:20
A ja nie lubię humoru ze "Świata...". Jest chyba trochę zbyt prymitywny. I jest tam za mało seksu w porównaniu do Przyjaciół... Do tego jeszcze ten lektor... A humor z Przyjaciół jest bardzo czytelny dla każdego, a najbardziej, kiedy dobrze zna się każdą postać i jej odmienny charakter. Jak dla mnie to najlepszy serial komediowy, jaki kiedykolwiek widzałem. Oglądam go już 7 raz i za każdym razem śmieszy mnie coraz bardziej!
Lordi skoro lubisz Przyjaciol to moze wiesz z ktorego odcinka pochodzi to zdjecie http://static0.blip.pl/us...ures/353086.jpg wiadomo,ze jest dorysowana "chmurka" ale reszta wyglada dosyc realistycznie...specjalnie dla ciebie Lordi
dla mnie oby dwa te seriale "swiat.." i "przyjaciele" mialy swoje dobre czasy,szczegolnie swietnie dubbingowany serial "przyjaciele", zawsze dobry jest poczatek i wzloty ale jak cos sie za dlugo ciagnie to juz pozniej nie jest ani smieszne ani ciekawe
Nie pamiętam dobrze wersji z dubbingiem, bo na Canal+ oglądałem tylko raz i to aby kilka sezonów, ale mi wystarczy lektor. To zależy jak się ciągnie. Bo jak ciągnie się w miarę dobrze, to serial się nie nudzi. Mi Przyjaciele się podobali od poczatku, do końca. Ale spin-off "Joey" był już trochę gorszy, ale miło się oglądało.
W przyszłym roku w TVN ma pojawić się polska wersja serialu, trochę się tego boję. Podobno już pracują nad serialem. Nasz cudowny kraj będzie pierwszym, posiadającym własną wersję Przyjaciół. Hmm... może skoczę na casting?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum