HIM Forum, Forum HIM - www.forum.himpage.pl - nowa płyta: Venus Doom, singiel: Kiss of dawn, HIM Strona Główna HIM Forum, Forum HIM - www.forum.himpage.pl - nowa płyta: Venus Doom, singiel: Kiss of dawn, HIM
Forum fanów grupy HIM. Zapraszamy do dyskusji!

Portfelo.pl - Twój portfel elektroniczny - Zestawienie kredytów z oferty banków!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
ville i jego kobiety
Autor Wiadomość
Lordi
Moderator

Wysłany: Czw Cze 24, 2010 19:20   

A ja nie lubię humoru ze "Świata...". Jest chyba trochę zbyt prymitywny. I jest tam za mało seksu w porównaniu do Przyjaciół... Do tego jeszcze ten lektor... A humor z Przyjaciół jest bardzo czytelny dla każdego, a najbardziej, kiedy dobrze zna się każdą postać i jej odmienny charakter. Jak dla mnie to najlepszy serial komediowy, jaki kiedykolwiek widzałem. Oglądam go już 7 raz i za każdym razem śmieszy mnie coraz bardziej!

"Fat bottomed girls,
You make the rockin' world go round."

ashia

Wysłany: Czw Cze 24, 2010 22:47   

Lordi skoro lubisz Przyjaciol to moze wiesz z ktorego odcinka pochodzi to zdjecie http://static0.blip.pl/us...ures/353086.jpg wiadomo,ze jest dorysowana "chmurka" ale reszta wyglada dosyc realistycznie...specjalnie dla ciebie Lordi :twisted:

dla mnie oby dwa te seriale "swiat.." i "przyjaciele" mialy swoje dobre czasy,szczegolnie swietnie dubbingowany serial "przyjaciele", zawsze dobry jest poczatek i wzloty ale jak cos sie za dlugo ciagnie to juz pozniej nie jest ani smieszne ani ciekawe

www.himpage.pl | www.forum.himpage.pl | www.ogrodki.eu | www.mapaserwisu.pl | www.portfelo.pl
www.banki.mazowsze.pl | kredyt.sklep.pl | kredyt.shop.pl | kryzys-ekonomiczny.pl | kryzys-godpodarczy.pl

Lordi
Moderator

Wysłany: Pią Cze 25, 2010 10:40   

"Fat bottomed girls,

Lordi
Moderator

Wysłany: Pią Cze 25, 2010 10:42   

Pewnie z tego odcinka: http://www.sekskandal.pl/...r_aniston_1.jpg

Nie pamiętam dobrze wersji z dubbingiem, bo na Canal+ oglądałem tylko raz i to aby kilka sezonów, ale mi wystarczy lektor. To zależy jak się ciągnie. Bo jak ciągnie się w miarę dobrze, to serial się nie nudzi. Mi Przyjaciele się podobali od poczatku, do końca. Ale spin-off "Joey" był już trochę gorszy, ale miło się oglądało.

W przyszłym roku w TVN ma pojawić się polska wersja serialu, trochę się tego boję. Podobno już pracują nad serialem. Nasz cudowny kraj będzie pierwszym, posiadającym własną wersję Przyjaciół. Hmm... może skoczę na casting?

"Fat bottomed girls,

Odpowiedz do tematu