Napisałam to w tym kontekście, że nie była jedyną piosenką HIM-a którą dopiero niedawno zaczęłam słuchać.
nicole napisał/a:
`Heartkiller` nie jest piosenką oryginalniejszą od takiej panny Gagi, jest jedynie inną niż te, jakie HIM tworzył do tej pory
Z tym się nie zgodzę. Heartkiller jak każda piosenka HIM-a jest jedyna w swoim rodzaju.
nicole napisał/a:
Zauważ tylko, że HIM utrzymywał się w swoim specyficznym klimacie.
I nadal się w nim utrzymuje.
Z wiekiem siłą rzeczy zmienia się styl pisania i refleksje też są inne. To wszystko wpływa na muzykę. Zwróć uwagę na fakt, że tworzą już dziewiętnasty rok, nie mogą stale trzymać się jednej konwencji, bo szybko znudziliby się sami sobą.
_________________ There's a world without you
I see the light.
Napisałam to w tym kontekście, że nie była jedyną piosenką HIM-a którą dopiero niedawno zaczęłam słuchać.
1. Your Sweet Six Six Six
2. Wicked Game
3. The Heartless
4. Our Diabolikal Rapture
5. It's All Tears (Drown in This Love)
6. When Love and Death Embrace
7. The Beginning of the End
8. (Don't Fear) The Reaper
9. For You
10. Salt in Our Wounds (acoustic)
11. In Joy and Sorrow (acoustic)
12. Pretending (acoustic)
13. Heartache Every Moment (acoustic)
14. I've Crossed Oceans of Wine to Find You
Poważnie nie słyszałaś tych piosenek, zanim dostałaś Greatest Lovesongs vol.666?
Neftys napisał/a:
Heartkiller jak każda piosenka HIM-a jest jedyna w swoim rodzaju.
Neftys napisał/a:
I nadal się w nim utrzymuje.
Zapoczątkowali nowy styl - love metal. Nie masz wrażenia, że zamieniło się to teraz w typowy pop rock?
Neftys napisał/a:
Zwróć uwagę na fakt, że tworzą już dziewiętnasty rok, nie mogą stale trzymać się jednej konwencji, bo szybko znudziliby się sami sobą.
Niekoniecznie. Przez takie zmiany mogą stracić wielu fanów, którzy cenili ich za coś więcej niż `b0 VilLu$ j3st tAaAk!i seXoVVny`. Odmiana jest dobra, ale zależy w jakim kierunku..
Nie lubię Gagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum