jak ktoś wie (a raczej wie) to niech że mi napisze skąd ta Natalia Avelon jest (kraj) nie mam ochoty na wikipedie wchodzić, a już różne wypowiedzi słyszałam xD
toż przecież napisałam Natalia Siwek Chyba nie trudno po nazwisku domyśleć się, że jest Polką, a na stałe mieszka w Niemczech Urodziła się we Wrocławiu i tam mieszkała przez kilka lat, potem wyprowadziła się do Niemiec
nie koniecznie, wziełaś to z wiki, nie? XD tam nie pisze nic o pochodzeniu jej rodziców, ja gdzieś czytałam, że nie jest w 100% polką, że któreś z rodziców było nie polskiego pochodzenia
jak ktoś wie (a raczej wie) to niech że mi napisze skąd ta Natalia Avelon jest (kraj) nie mam ochoty na wikipedie wchodzić, a już różne wypowiedzi słyszałam xD
nie chcę się czepiać, ale założę się, że zalogowanie się na forum i napisanie tego posta trwałoby dłużej niż znalezienie takiej informacji w pierwszej lepszej wyszukiwarce internetowej... jaki jest sens zadawania takich pytan/pisania takich postow?
Jej, Natalia jest polką, która w wieku 8 lat zamieszkała z rodzicami w niemczech...jest aktorką, zagrała w filmie das wilde leben do którego była robiona piosenka summer wine i dlatego śpiewała w tym kawałku...
_________________ ..so before live tears us apart let
death bless me with you...
HIM . <33
_________________ Love's the funeral of hearts
And an ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom
The funeral of hearts
And before mercy
When love is a gun
Separating me from you
Przepraszam*:
Ville i jego kobiety??
Przecież on jest gejem, wszyscy o tym wiedzą , choć On pewnie nigdy się do tego nie przyzna( przestałby wciskać płyty rozchwianym emocjonalnie nastolatkom -zostaliy by mu tyko najwierniejsi fani i łatka "pedała-artysty").
I przepraszam z góry, nie czytałam postów - sam tytuł mnie rozwalił .
Ale jaka szkoda -najfajniejsi albo geje, albo zajęci ...
And an ode for cruelty
When angels cry blood
The funeral of hearts
And before mercy
When love is a gun
Separating me from you
A z tego co czytałam w angielskim ( i polskim też) internecie Natalia Avelon jest pełnokrwistą Polką, która urodziła się i wychowywała we Wrocławiu , i jako 8 - letnia dziewczyna zamieszkała z rodzicami w Niemczech. Ale z tego co o niej czytałam, oglądałam z nią filmików i wywiadów, Natalia jakoś szczególnie dumna faktu bycia Polką nie jest ( choć faktycznie pisowni imienia nie zmieniła na niemiecką: Nathalie).
Jednakże z wywiadów z nią jasno wynika, że ona czuje się wyłącznie Niemką. Cóż, co prawda tam spędziła wiele lat życia - jenakże bez względu na to jak bardzo by tego chciała nie zmieni faktu, że jest i zawsze będzie Polką .... Choć mam nadzieję, że się mylę co do jej osobowości .
Ad. Ville dla mnie naj, naj, nja był za młodu taki piękny, "cięrpiętny" artysta ... ale każdy się zmienia i starzeje
And an ode for cruelty
When angels cry blood
The funeral of hearts
And before mercy
When love is a gun
Separating me from you
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum